skip to Main Content
Vår Integritetspolicy

Vardagsbehov

Många av våra kunder har erfarenhet av kommunikation och reklam. Ibland finns en huvudbyrå som sätter ramarna. Då sköter vi det dagliga arbetet med att producera material. Eller så kan vi vara din enda byrå och hjälpa dig ta fram ett koncept som passar dig.

Kundanpassat och skräddarsytt

Allt vi gör är kundanpassat och skräddarsytt. Det hoppas vi ska märkas både i våra möten och i vårt sätt att arbeta. Vi är lyhörda, duktiga och brinner för vårt arbete.

Vi tänker på miljön

Vi är stolta över att vara miljöcertifierade sedan 2014. Det innebär att Luckylane drivs med minsta möjliga energiförbrukning, avfall och utsläpp. Vi väljer även miljömedvetna underleverantörer. Du gör bra miljöval i flera steg genom att jobba med oss. Läs gärna vår miljöpolicy.

Får vi bjuda på lunch eller fika?

En god lunch eller hembakat fika är en bra start för att prata tankar och möjligheter. Låt oss träffas! Ring Pernilla och boka ett möte, 073-204 04 71. Varmt välkommen!

När du nu vet lite mer om vad vi gör är det dags att träffa gänget

Pernilla

Pernilla

Pernilla är den som startade det hela. Hon är den mobila ledningscentralen som skapar dynamik hos kunder och oss som jobbar på Luckylane.

Tel: 073-204 04 71
Mail: pernilla@luckylane.se

Kim

Kim

Kim är vår AD. Inte säker på var du ska börja? Kim vet. Han har en blick för både helheten och detaljerna och är noga med att placera dom på rätt plats.

Tel: 070-209 69 69
Mail: kim@luckylane.se

Tom

Tom

Tom har många strängar på sin lyra. Förutom att vara illustratör, animatör och formgivare är han också chef för Stockholmsavdelningen.

Tel: 070-355 21 05
Mail: tom@luckylane.se